Sebastian Føns Kauffeldt fratræder som træner pr 1. august

Det er med stor beklagelse at bestyrelsen har modtaget Sebastian Føns Kauffeldts opsigelse som træner i Farum Svømmeklub. Sebastian er 1 af 3 fuldtidsansatte trænere der i et team på 7 trænere varetager træningen af klubbens konkurrencesvømmere.
Sebastian har valgt at søge nye udfordringer i en anden konkurrencesvømmeklub pr. 1. august 2018.

Sebastian har siden sin tiltrædelse i 2015 bidraget til opbygning af et stærkt talentmiljø i Farum.
Gennem sit store gå på mod og engagement er det lykkedes ham at skabe gode resultater som også er blevet bemærket af andre klubber.

Cheftræner, Claus Buus udtaler:
"Sebastian har været en stærk kapacitet i vores trænerteam. En dygtig træner der sammen med de øvrige trænere i Farum har sat sit præg på klubbens udvikling og nyeste strategiplan. Det er derfor med både vemod og stor respekt vi takker for samarbejdet."

Bestyrelsen har været glade for samarbejdet med Sebastian og ønsker ham held og lykke med hans nye udfordringer.

Processen med ansættelse af en ny træner er igangsat.

Farum Svømmeklub