Simon Winther forlader Farum Svømmeklub

Skrevet af Peder W. Hansen .

Farum Svømmeklubs elitetræner gennem de sidste 6 år, Simon Winther, har valgt at forlade klubben med udgangen af denne sæson. Beslutningen er blevet meddelt svømmerne på et møde i dag kl 17.30.

Bestyrelsen for Farum Svømmeklub har i dag modtaget besked om, at Simon Winther stopper som træner for eliteholdet med udgangen af juli måned i år.

Vi starter med det samme processen med at finde den kommende cheftræner for Farum Svømmeklub. Der skal ikke herske tvivl om, at vi vil benytte lejligheden til at finde en person, der kan løfte den enkelte svømmer og holdet som helhed endnu videre i forhold til det niveau, vi befinder os på i dag.

Det er bestyrelsens ambition, at vi fortsat skal være med helt fremme i dansk svømning og have repræsentanter internationalt.

Vi har nogle af de bedste faciliteter i landet til at opnå denne ambition og vil i vores søgen efter en ny cheftræner gå målrettet efter en person, der som træner kan indfri denne ambition for os.

For yderligere information kontakt Peder Wang Hansen på 5140 9345.