Nye regler og årgangsinddelinger

Svømmesektionen i Dansk Svømmeunion har i dag offentliggjort nye regler, som er trådt i kraft med tilbagevirkende kraft fra den 1. september.

Reglerne betyder en ændring i årgangsinddeling, således at man skifter årgang den 1. september og ikke som hidtil 1. januar. Det betyder at 2. års juniorer, som troede de skulle have juniormedaljer og rekorder til DKM i december nu bliver rykket op i seniorrækkerne. Samtidig er det besluttet at juniorer ikke kan deltage i seniorfinaler. Det betyder også at årgangssvømmere i efteråret 2010 skifter en årgang op.

For at der ikke skal være forskellige regler i Farum Svømmeklub og resten af Danmark vil klubmesterskaberne den 6. og 7. november blive afviklet efter disse nye årgangsregler.

Læs hele nyheden på www.svoem.org.