Fornem pris til ildsjæl i Farum Svømmeklub

IMG 4819-2Torsdag den 28. november modtog næstformand i Farum Svømmeklubs bestyrelse, Lars Bo Pedersen, Nordea-fondens ”Det gode liv”- pris (også kaldet Nordea Sportspris). Prisen er et initiativ, som Nordea-fonden gennem mange år har uddelt til dygtige og dedikerede frivillige i landets foreninger.

Lars modtog prisen for sit store frivillige arbejde for svømmeklubben. Han har i en lang årrække lagt mange 1000 frivillige timer i klubben, hvor han bl.a. har været med til at udvikle og fastholde Farum Svømmeklubs eliteafdeling som én af Danmarks bedste. Samtidig har han været med til at varetage den daglige drift og været primus motor i at planlægge det årlige sæsonprogram, hvilket kræver en stor del koordinering af banetider i forhold til de forskellige typer hold. Som formand for klubbens konkurrenceafdeling er Lars ansvarlig for afholdelse af klubbens stævner og mesterskaber, for trænerstaben og kontakten til svømmere og forældre.

Foruden alle disse vigtige poster, så fungerer Lars også som webmaster og sørger for, at klubbens gode resultater kommer på hjemmesiden. I den forbindelse har han i år på eget initiativ brugt mange timer på at opbygge svømmeklubbens nye hjemmeside for at fremtidssikre og optimere brugen af denne. Vi ønsker Lars stort tillykke med prisen.

Farum Svømmeklubs bestyrelse

Læs mere om prisoverrækkelsen her: