Farum Cup arkiv

.

FarumcupFarum Cup er et årligt tilbagevendende stævne, som foregår på langbane (50m) i Farum Svømmehal. Stævnet har gennem årene haft forskellige placeringer i kalenderen, men har de senere år ligget i midten af langbanesæsonen i slutningen af april eller begyndelsen af maj, lidt afhængig af helligdagenes placering.

Stævnet har i alle årene udbudt alle individuelle svømmediscipliner, og det fastholdes. Afviklingen af stævnet har de senere år ændret sig i retning af at kunne tilbyde et kvalitetsstævne til senior- og juniorsvømmere. Det betyder, at fredagen indeholder direkte finale i de mellemlange løb samt indledende løb i alle 50m løb. Lørdag og søndag er der så indledende afsnit af ca. 2½ times varighed med de resterende løb, efterfulgt af direkte finale i 800/1500m fri. Senior- og juniorsvømmere har derefter en god pause inden finalerne afvikles sent på eftermiddagen.

I denne pause afvikles så et årgangsstævne, hvilket har den fordel, at de yngste svømmere får et forholdsvis kort stævne, og dermed ikke behøver at være i hallen fra morgen til aften, men kan nøjes med ca. 4½ timer pr. dag.

Alt dette kan lade sig gøre, fordi vi har rigtigt gode faciliteter til at kunne gennemføre det. Et 6x50m bassin til stævnet og et separat 4x25m bassin i egen hal til ind- og udsvømning.

HBFarumCup2016Se invitation for Handelsbanken Farum Cup 2016.

HBFarumCup2015Se invitation, startlister, resultater, billeder for Handelsbanken Farum Cup 2015.

Forside2014Se invitation, startlister, resultater, billeder for Handelsbanken Farum Cup 2014.

FC2013Se invitation, startlister, resultater, billeder for Farum Cup 2013.

FC2012Se invitation, startlister, resultater, billeder for Farum Cup 2012.

Forside FarumCup 2011Se invitation, startlister, resultater, billeder for Farum Cup 2011.