Udskriv

Dagbog fra K2 træningslejr i Ebeltoft

.

K2 holdet er i denne uge tget på træningslejr i Ebeltoft, og svømmerne er begyndt en dagbog fra turen. Artiklen her opdateres løbende. Se flere billeder her

 

 

Kære alle forældre på K2 og boblerforældre

 

Tak for en dejlig træningslejr med jeres søde børn.
Alle ungerne har været helt fantastiske og støttet op om hinanden hele lejren igennem. Alle børn har bidraget til den positive stemning og gode træningsånd, der har hersket hele ugen.
Det har været en helt igennem positiv oplevelse at lære jeres søde børn bedre at kende.
Og sidst men ikke mindst, vil vi gerne sige stor tak til Christoffer og Johan, der har lagt et KÆMPESTORT arbejde i at  træningslejren blev så fantastisk såvel svømmemæssigt som socialt for ALLE børnene. Tak for det!
 
Mange svømmehilsner Hanne, Helle og Lone

- og forsat god påske til alle!

 

 

Lørdag den 23. april

 

Vi sad og spiste morgenmad, da Christoffer rejste sig og sagde, at vi skulle køre det hårdeste pas på hele træningslejren. Der var mange, der ikke orkede det, men alligevel kom alle flot igennem. Efter det havde vi lige nok tid til at pakke og støvsuge, så skulle vi spise. Der blev ugens kattehat kåret, som selvfølgelig blev Daniel, som havde svømmet utrolig flot i denne uge. Så var vi dem, der var skredet. Nu sidder vi så på færgen og venter på at vi er hjemme.

 

Hilsen Philip Alfred Ravnsholt Greve

 

 

 

Fredag den 22. april

 

Alle vågner med hængende øjne, vi fik en god omgang morgenmad og efter det gik vi ned for at træne. Efter det lavede vi en hård dryland. Så efter dryland var alle klar til at sove, senere var det en stille og rolig træning. Efter maden så blev katten kåret som altid, og idag blev det Malthe.

 

Torsdag den 21. april

 

Alle er trætte, men alligevel er der kampgejst, og alle klarer det flot selvom, der er trætte øjne.

Kampgejsten er god for i dag skulle vi svømme 50 og 100 max, vi skal alle helst gå pr/pers/personlig rekord. I dag gik kattebadehætten til Mia, som svømmede en meget flot 400 medley, hvor hun faktisk var så god, at hun blev nummer 1 på Danmarks rangliste.

 

Onsdag den 20. april

 

I dag efter morgenmaden skulle vi lave dryland, til dryland blev vi delt op i 2 hold også skulle vi se hvem der kunne løbe længst i 35 min. Bagefter spillede vi fodbold med nogle mærkelige briller på. Da vi var færdige gik vi hjem og spiste frokost. Så gik vi hen og bowlede i 2 timer, efter det shoppede rundt på en gågade, det var sjovt at bowle. Og så skulle vi hjem og fik god aftensmad.

 

Skrevet af Sarah, Mia og Anne Sofie.

 

Tirsdag den 19. april

 

 
K2 Træningslejr Tirsdag
Til morgenpasset svømmede vi en hård crawl serie og sluttede af med Haj og Guldfisk. Bagefter gik vi udenfor og spillede Capture The Flag. Til aftenpasset sluttede vi af med Vandbasket. Philip blev dagens svømmer.
Til aftensmad fik vi lasagne. Om aftenen spillede vi fodbold ved fodboldbanen med Johan, og bagefter havde Hanne lavet hjemmebagte boller.
Malthe, Magnus og Jeppe.

 

 

 

Mandag den 18. april

 

 

Tredje dag, K2 træningslejr
I dag har det været en rigtig god dag med et let og et hårdt træningspas.
Om aftenen blev der svømmet en 200 medley, og alle fik en rigtig god tid.
Efter en hård aften så skulle vi spise, efter det, blev katte badehætten uddelt.
Og den blev givet til en person som bliver kaldt jernmanden, eller bare Emil (Brohus).
Senere skal vi alle så se en film, og så glæder vi os til at sove.  
Skrevet af: værelse 42 (Emil. G, Philip, Mads og Lasse)
 
 

Søndag den 17. april

 

I dag gik træningslejren rigtigt i gang med de daglige to træningspas.

Der er god stemning og alle har det sjovt, men man kan godt se og høre, at der er nogle, der allerede er lidt trætte. Det har været en solrig dag så vi lavede dryland udenfor. Værelse nr. 41 ownede ALLE (Daniel, Peter, Emil Brohus og Christian). Efter maden skulle vi selvfølgelig kåre dagens svømmer, som blev "Arne"/Annesofie, som havde svømmet rigtig flot i dag.

 

 

 

 

Lørdag den 16. april
 
I dag kørte vi i bus ca. 3 timer og bagefter sejlede vi med færge. Da vi kom derop skulle vi gå en rigtig lang tur hen over marker og bakker. Så fik vi et værelse, og lidt tid efter skulle vi træne. Vi lavede balance øvelser og hovedspring til træning. Da træningen var færdig fik vi salat med pasta og medisterpølse. Så blev Mads kåret som dagens svømmer og fik en katte badehætte på, så fik vi is til dessert det smagte godt.
 
Sarah, Anne Sofie og Mia.