Udskriv

10 dage til Østdanske Årgangsmesterskaber

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

 

Om 10 dage skal Farum Svømmeklubs årgangssvømmere deltage i dette års Østdanske Mesterskab. Stævnet forgår i henholdsvis Nærum i Rundfordihallen for de ældste svømmere (piger 97-98 og drenge 95-96), mens de yngste svømmere skal konkurrere i Køge Badeland (piger 99 og yngre og drenge 97 og yngre). I den daglige træning har vi lagt vægt på at svømmerne skal præstere, hvilket har givet nogle gode stævneresultater i foråret. Forventningen er derfor også at der igen bliver svømmet stærkt!
I trænerteamet forventer vi 6-7 individuelle medaljer, selvom opnåelse af personlige rekorder, tekniske og taktiske forbedringer er det vigtigste. I holdkapperne bliver der meget hård konkurrence og medaljer vil være en stor overraskelse, da 97 og 98’ere, i modsætning til de individuelle løb, konkurrer i samme gruppe og vores holdkapper primært består af 98’ere.
Nedenfor er en præsentation af Farum Svømmeklub’s profiler;
 
Martine Taagholt 1997: Har efter en flot guldmedalje på 200 bryst til de Danske Årgangsmesterskaber 2010 efterfølgende døjet med knæproblemer og resultaterne har været pakket væk. Men de sidste måneder har Martine løftet sit niveau i den daglige træning og er lige nu i glimrende form. Så der skal holdes godt øje med Martine i brystløbende hvor vi skal se hende i finaleheatene i både 100 og 200 bryst. Om Martine kan tage medaljer vil vi få at se, men det er sikkert at Martine har gode muligheder!       
 
Maja Hjuler 1997: Har en god træningsmoral og arbejder stædigt og koncentreret i den daglige
træning. Maja har et stort talent for svømning og specielt indenfor butterfly er Maja blandt de absolut bedste 97’ere. Maja er i 100 butterfly i hurtigste heat og er tilmeldt 3. bedste tid – hvor hurtigt de andre svømmer kan vi ikke styre, men Maja er her medaljekandidat ingen tvivl om det!
 
Mia Ishøj Nielsen 2000: Er meget flittig til træning og en meget alsidig svømmer. Mia er ikke den største pige, men har til gengæld et meget højt teknisk niveau. Mia er en outsider og er med i det bedste heat i flere discipliner og er tilmeldt 4. hurtigste tid i 100 fly som det bedste, men også 200 IM bliver spændene.    
 
Philip Alfred Greve 1998: Gør sig bedst i bryst og længere crawl, men har også svømmet sig ind i toppen af rygcrawlerne. Philip er god når det gælder og går altid efter sejren! Philip er med i hurtigste heat i flere discipliner – blandt andet 400 fri hvor han skal ud i en spændende dyst og i brystløbende hvor holdkammeraten Daniel Christian er favorit.
 
Daniel Christian 1998: Er en alsidig svømmer der ville kunne gøre sig i toppen i alle discipliner. Daniel vil være den bedste og arbejder hver dag ivrigt til træning for at forbedre sig yderligere. Daniel ville være medaljekandidat i alle løb og discipliner, men har i denne omgang valgt at satse på bryst og IM. At Daniel tager medaljer er meget sandsynligt – hvilket karat må tiden vise!
 
Mads Jørner 1998: Er en meget talentfuld fyr! Mads er ved at komme med i træningen igen efter en hård vinter med meget sygdom, så Mads er bestemt en outsider til medaljer.  Mads gør sig godt i både fri, ryg og fly. Hold øje med den lille fyr med det glade ansigt han kan helt sikkert overraske..
 
Udover ovenstående svømmere deltager også Anne Sofie Gadfelt, Sara Sejr Aagaard, Clara Kall, Magnus Grundesen, Emil Grovn, Emil Brohus, Lasse Kriegel Skovrup, Christian Sejr Aagaard og Malthe Letting.
Alle svømmere er i rigtig god form og jeg ønsker alle svømmere held og lykke med dette års sjællandsmesterskab!