Udskriv

K2 til TYR sommerstævne

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

I lørdags var K2 og aspiranter til TYR Sommerstævne i Glostrup! Stævnet er beregnet til svømmere uden kravtider til DÅM og yngre. Stemningen var god, stævnet blev afviklet fin og var flere der leverede fine præstationer. Nedenfor en gennemgang af de bedste resultater.

Sarah Sejr Aagaard
svømmede rigtig flot i 100 medley, Sarah har forbedret sin butterfly og derudover laver Sarah flot undervandsarbejde efter alle sine vendinger og svømmer løbet som en stjerne. Sarah kommer helt sikkert til at befinde sig blandt de bedste årgangssvømmere inden for de næste sæsoner. Flot, flot!!!

Emil Brohus
leverer 3 rigtig gode løb og svømmer 33.0 på 50 fly og 1.15.0 på 100 fly - hvilket er store forbedringer og som er fuldt fortjent efter en periode med en god træningsindsats. Udover de flotte tider, så var det tydeligt at Emil har en vindermentalitet og elsker at konkurrere - det er helt sikkert at Emil er på vej fremad og fortsætter den gode indsats til træning, så er han inden længe med i toppen af dansk årgangssvømning.

Malthe Letting
svømmer en meget flot 100 ryg i tiden 1.19.9 og forbedrer sin personlige rekord med flere sekunder endnu en gang inden for kort tid.
 
Et fint stævne! Tillykke med jeres flotte forbedringer.
 
Vh. Christoffer