Udskriv

Miniturnering 1. stævne i Hørsholm

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

Miniturneringen er en holdturnering over 4 stævner. Der samles point i hvert løb og der kåres efter hvert stævne en stævnevinder, og ved det 4. stævne bliver der kåret en samlet vinder for hele turneringen.

Turneringen er inddelt i 4 kredse, hvor Farum stiller op i den stærkeste kreds. Her er de 7 stærkeste årgangsklubber i Danmark repræsenteret (Antal medaljer til DÅM Gr. 2), nemlig Hørsholm, Gentofte, GI40Hermes, VAT, Triton Ballerup, KVIK Kastrup og Farum.

Der var en god stemning til det 1. stævne i Hørsholm, og der blev heppet og råbt på den holdkammerat, der var i vandet. Emil ”Ferum” Brohus (Farum Svømmeklubs trofaste tromme-MASTER) kom forbi med Farum-trommen og skabte god stemning.

Alle svømmede nogle fine tider og kæmpede med alt og det bedste de havde. Det lykkedes med 1 point ned til nummer 4 at vinde bronzemedaljen – et meget positivt og lidt overraskende resultat!

Godt gået og stort tillykke til svømmerne!

Holdet bestod af: Christian Sejr Aagaard, Lasse Kriegel Skovrup, Mads Jørner, Philip Greve, Daniel Christian, Sarah Sejr Aagaard, Mia Ishøj Nielsen, Nikoline Poulsen og Lotte Poulsen.

Resultat:

Plac. Klub Total
1 Vestegnens Aqua Team 150
2 GI-40 Hermes 147
3 Farum Svømmeklub 130
4 Gentofte Svømme Klub 129
5 Hørsholm 1 125
6 Triton 1 117
7 Svømmeklubben Kvik, Kastrup 110
8 Hørsholm Svømmeforening 59
9 Svømmeklubben Triton Ballerup 48

 

/Christoffer