Udskriv

K2 til SB-Cup i korsør

.

Ligesom i sidste sæson deltog K2 i SB-CUP i Korsør i denne weekend. Stævnet var meget langt, men det blev gennemført uden problemer og med et rimeligt godt vejr, og Korsør Svømmehals store cafeteria var det OK at komme igennem den ellers vanvittige tidsplan.

K2’erne har været inde i en meget god træningsperiode siden nytår, og der er blevet trænet hårdt og koncentreret hver eneste dag. Samtidig har der været et dejligt humør!
Der blev høstet af den gode træning og der blevet slået mange, mange personlige rekorder! Svømmerne er blevet gode og mere bevidste om vigtigheden af hvordan man opfører sig under et stævne. Der blev drukket, spist, hvilet, svømmet udsvømning og trukket frisk luft for at holde præstationsniveauet i top! Generelt havde alle svømmere forbedret deres taktiske forståelse for at splitte deres løb, hvilket kom til udtryk i mange, mange flotte hjemture i alle løb og distancer.
Der kan virkelig nævnes mange individuelle præstationer og tider, og med en PR% på et godt stykke over 90% vil der formentenlig være nogle gode præstationer, der ikke bliver nævnt nedenfor!
Christian Sejr Aagaard (1998) gik i weekenden efter kravtid i 100 m fly, men det blev "kun" til en lille personlig rekord i dette løb. Til gengæld lavede Christian overraskende store forbedringer i 50 (33.8) og 100 (1.11.2) rygcrawl, godt hjulpet af hans "giftige" undervandsarbejde, som blev udnyttet fint. Også i 400 (4.50.5) fri svømmede Christian rigtig godt.
Daniel Christian (1998) svømmede fire gode løb, specielt 100 (1.03,7) og 200 (2.18.0) medley var rigtig gode med store personlige rekorder. Det var især i crawl og fly at Daniel hentede forbedringerne hjem. Daniel forbedrede også sin 100 bryst (1.11.9) hvor han fik mere længde i sine pull outs.  
Thomas Bech (1998) gjorde fin fremgang i 100 fri (1.01.2) hvor han forsøgte at gå hurtigt ud, det lykkedes fint. I 100 fly (1.09.2) lykkedes det Thomas at kvalificere sig til Danske Årgangsmesterskaber til juni. Thomas gør hele tiden fremskridt og der ligger helt sikkert flere forbedringer rundt om hjørnet.
Sarah Sejr Aagaard (2000) er meget flittig og arbejdsom til alle træningspas. Og det er en fornøjelse at se at de ting og detaljer, vi arbejder med, sætter sig fast til stævnesituationen. I sidste uge brugte Daniel og Sarah deres normale fridag på at øve startspring sammen og jeg har aldrig set en så stor udvikling på 1 times træning! Sarah svømmede personlig rekord i alle løb bl.a. 100 fly (1.28.5) og 100 ryg (1.23)!
Emil "Ferum" Brohus (1997) forbedrede sin 100 ryg (1.09.8) yderligere inden for 2 uger (sidst til KVIK Lokalstævne) og gør det denne gang i en mere rolig stil, med et ordentlig tryk på vandet i første halvdel af løbet.
Anne-Sofie Gadfelt (1999) havde to meget gode dage i Korsør! Det har ind imellem været lidt svingende med præstationerne, men i denne weekend blev storformen fundet frem og Anne-Sofie viste lidt mere af det vi ved at hun kan. I 100 ryg (1.16.5) bliver det til 2 sek. perosnlig rekord, i 100 fri (1.08.7) også til 2 sek. personlig rekord og i 200 medley (2.48-5) knap 5 sek. personlig rekord. I medley'en havde Anne-Sofie forbedret sin timing mellem arm og ben hvilket har gjort den langt mere kraftfuld.
 
Som sagt så var der rigtig, rigtig mange gode tider, forbedringer og præstationer og stort tillykke til alle svømmerne! Og tusind tak til de forældre der var med på turen og kæmpe tak til Hanne og Nina, som stod for planlægning, kørsel og fik turen til at kunne lade sig gøre.
 
Nu får K2'erne en let uge med nedsat træningsmængde og så trapper vi op igen med træningslejr!
 
/Christoffer