Udskriv

Miniturneringens 4. og sidste stævne

Skrevet af Christoffer Jørgensen .

 

Turneringen er nu slut og afgjort over de fire planlagte stævner - to stævner på kortbane med korte distancer og de to sidste stævner på langbane med længere distancer.
Det har været en god turnering med mange fine præstationer og velafviklede stævner!
 
For Farum har det dog været lidt svært at stille hold, pga. at vores pigeside er lille i årgangen 2000-2001. To ud af fire stævner har vi desværre ikke kunne stille fuldt hold! Det har naturligvis haft en betydning i forhold til den samlede stilling. Det betød at vi efter nytår måtte ændre på vores målsætning om at være med i medaljekamoen til at bruge turneringsstævnerne som almindelige stævner.
Til næste sæson ser det, grundet den større rekruttering fra svømmeskolen, noget bedre ud i forhold til at kunne stille et fuldt hold til alle fire stævner.
 
Søndag d. 22. april var et hold bestående af både K2’ere og K3’ere af sted til Miniturneringens sidste stævne. Det blev et stævne generelt lige under middel, men med flere lyspunkter.
Christian Sejr Aagaard (1998) svømmede to flotte rygcrawl-løb og svømmede for første gang 200 ryg i den fine tid 2.41.1.
Lasse Kriegel Skovrup (1998) havde et fint stævne. 2.33.5 på 200 Im – solid personlig rekord. Og 100 bryst på 1.20.1.
Sarah Sejr Aagaard (2000) svømmede en meget flot 200 Im, hvor specielt fly’en så rigtig fin ud. Det lover godt for at opnå en kravtid til DÅM i næste weekend til Farum Cup!
Mia Krüger (2002) deltog for første gang i miniturneringen og havde det hårdt i selskab med de noget ældre konkurrenter. Men Mia kæmpede og holdt humøret højt – godt gået!
 
Det samlede resultat (point) kan ses på svoem.dk, men da siden er under opdatering virker det direkte link ikke.
 
Vh Christoffer