Udskriv

2 Farumsvømmere til årgangsmesterskab i England

.

Philip Greve og Daniel Christian fra Farum Svømmeklubs K2-hold deltager i denne uge i ASA National Age Group Championships 2012 i Sheffield i England.

Daniel har via familie kontakt til svømmeklubben i Brighton og de to svømmere er blevet tilmeldt via denne kontakt.

 

Torsdag har vi modtaget dette sidste indlæg fra Daniel:

 

"I dag stod jeg tidligt op kl. 6:00, og pakkede, fordi vi skulle tage toget til London, i aften. Da vi ankom, til svømmehallen, svømmede jeg ind til kl.8:30. Jeg skulle svømme 400 IM i sidste heat ud af 7. Tiden var 5 sek. over pr. som er 4.57.44. Jeg er ok tilfreds med tiden, efter at have  ligget syg ugen før. Philip svømmede 100 bryst semifinale, 18 hundrededele langsommere end i indledende (1.12.09). Dominic som vi har trænet med i Brighton, svømmede også en rigtig god 100 bryst semifinale (1:08:80). Det ligger til en 3. plads. Han fik bronze i 200 bryst i 2:29:08.

Nu rejser vi til London. Det var spændende at være med til sådan et stort stævne.

Onsdag har vi modtaget dette fra Philip:

 

"I dag stod Daniel og jeg op kl. 7:15 og var nede i svømmehallen ca. kl. 7:45. Der var indsvømning til kl. 9:00 og så skulle vi svømme det 6. løb, 1. og 2. heat ud af 3 i 100 meter bryst.

Heats i England er inddelt anderledes end i Danmark. Det er sådan at de tager de 3 hurtigste svømmere og placere dem i hvert sit heat på bane 4. Daniel har været syg meget af forrige uge, så det har nok en virkning på hans svømning. Han svømmede 100 bryst i tiden 1:16:11 og blev nr. 23 jeg fik tiden 1:11:91 som er en PR (personlig rekord) på ca. 0,5 sekunder og blev nr. 12 og kom videre til semifinalerne som skal svømmes senere i dag.

Så jeg har en rimelig chance for at komme videre til finalerne som bliver svømmet i morgen eftermiddag, for det er de ti hurtigste, som kommer i finalen.

I morgen skal Daniel svømme 400 im og hvis jeg går videre til finalerne i aften skal jeg svømme 100 bryst."

 

Tirsdag har vi modtaget dette fra Daniel:

 

"Jeg svømmede 200 IM heats, og kom videre til semi- finalen. Jeg svømmede næsten 2 sekunder over PR, tiden blev 2.19.73. Stemningen til stævnet er lidt mærkelig, svømmerene taler ikke med hinanden. De svømmer meget hurtigt i England, der er et andet system i forhold til alder. De har ikke årgang, men alder. Så Philip og jeg, skulle svømme mod 97’er. Poolen er rigtig god, de har OL skamler på begge ender, og 2 kæmpe fladskærme, hvor de viser live video af stævnet. Man kan også købe billeder, og videoer af alle løb. Vi har fridag i dag, men skal svømme 100 bryst onsdag. Der er meget om Olympiaden i TV. Det hele starter på fredag og det glæder vi os meget til."

  

Vi har søndag modtaget billedet til venstre og denne tekst fra Philip:

 

"I forgårs (19/7. fredag) trænede Daniel og jeg (Philip) med Brighton svømmeklub, det var en let stævne indsvømning og så nogle sprinter og noget pace. Dagen efter (d.21) tog vi toget fra Brighton til London og derefter fra London til Sheffield hvor stævnet foregår. Togturen tog omkring 4 timer og det var lige før vi ikke var kommet med, fordi Daniel havde glemt sin billet I det andet tog.
 
I dag (d.22) var der stævne indsvømning kl 7:30-9:00. Det første løb var omkring kl 11:00 og det var 200 bryst (indledende). 5min inden start var jeg desværre så uheldig at mine badebukser revnede, så jeg bad en af dommerne om at vente med at starte løbet til jeg havde skiftet. Min tid blev 2.41.46 og Daniels tid 2.39.60. Daniel kvalificerede sig til semifinalerne og her fik han tiden 2.40.99. I morgen skal Daniel svømme 200 IM og i overmorgen skal vi begge svømme 100 bryst og sidste dagen skal Daniel svømme 400 IM.
 
Jeg mener at det er et godt stævne med rigtig gode konkurrenter. Stævnet foregår dog lidt mere striks, f.eks. må svømmere og forældre ikke gå hen til hinanden i hallen, svømmere SKAL sidde med trænere og holdkammerater. Der er også langt færre svømmere per klub end i Danmark, indtil videre ser det ikke ud som om jeg kan svømme op til pr. Så jeg vil tage det her stævne som en oplevelse, og tage den viden med som jeg får fra Nigel (træner for Brighton svømmeklub)."