Udskriv

Vellykket Farum Cup 2013

.

Et vellykket Farum Cup 2013 er nu overstået, og der blev vist svømning i verdensklasse i Farum Svømmehal.

Lørdag aften svømmede verdensmester Rikke Møller Pedersen i finalen i 200m bryst en tid på 2.25.41. Det er en verdensklassetid, som vi her var vidne til. 5. bedste tid i verden i 2013, og Rikke har selv den bedste, nemlig Europarekorden fra Danish Open.

Også søndag var der budt op til svømning i topklasse, da de to verdensmestre Jeanette Ottesen Gray og Pernille Blume skulle dyste i 100m fri. Pernille havde lidt overraskende bedste tid fra det indledende løb, men det plejer ikke at betyde noget. Det blev en utrolig tæt og velsvømmet finale, hvor Jeanette vendte først efter de 50m og førte frem til der manglede 15m. Så mistede Jeanette føringen til Pernille, som slog i mål i tiden 54.85, og 4/100 efter kom Jeanette i tiden 54.89. Begge tider er blandt de 20 bedste i 2013. Det skal dog lige nævnes at Jeanette havde været plaget af sygdom op til stævnet, og som det kan ses på billedet her, så var hun "helt færdig" efter løbet.

130505-finale-loeb-27-100m-fri-damerPernille Blume (tv) efter sejren over Jeanette Ottesen Gray, som var "helt færdig" efter løbet (Foto: H.C.S.Hansen)

Udover disse internationale topresultater, blev der vist glimrende svømning af de andre deltagere. Alle resultater kan ses enten via linket til Live Timing eller under resultaterne i artiklen om Farum Cup herunder.

Vi glæder os allerede til Farum Cup næste år, som afvikles den 25-27. april. Skriv det i kalenderen allerede nu.