Udskriv

K-trænerteamet suppleres med 2 nye ansigter

.

Farum Svømmeklub har tilknyttet Martin Wagner og Annelouise Dolleris til trænerstaben for resten af denne sæson.

Både Martin og Annelouise har mange års erfaring som elitesvømmere på nationalt niveau og har begge svømmet i Farum Svømmeklub under implementeringen af den nye strategi. De har derfor begge et indgående kendskab til klubbens filosofi og struktur. Nu bliver de en del af trænerteamet og udviklingen af de unge svømmere.

1-martin tMartin skal primært hjælpe med at træne de yngre svømmere, i samarbejde med det øvrige trænerteam.
Cheftræner Claus Buus udtaler: “I januar påbegyndte Martin sit arbejde i trænerteamet og svømmerne har taget vældig godt imod ham. Han har en god pædagoisk tilgang til kommunikation med børnene og formidling af teknikken. Vi tror på, at det er den helt rette forstærkning for vores unge svømmere.”

AnnelouiseAnnelouise skal primært hjælpe med at træne og coache den ældre del af Farum Svømmeklubs elitepiger, i samarbejde med cheftræner Claus Buus og det øvrige trænerteam.
“Vi tror på, at vi med ansættelsen af Annelouise kan tilføje den daglige træning nogle kvindelige værdier, i et trænerteam næsten kun bestående af mandlige trænere. De ældste piger kender allerede Annelouise som svømmer i klubben, og de vil helt sikkert kunne nyde godt af Annelouises erfaringer. Vi håber at det kan føre pigerne et skridt videre”, siger Claus Buus