Udskriv

Årets pokaler 2014

.

Pokalerne uddelt ved klubmesterskabet den 22. februar 2015.

Årets Svømmer  frederik Frederik Siem Pedersen

Årets Svømmer er der meget sjældent tvivl om, og det er heller ikke tilfældet i år. Præstationen siger sig selv. Et formidabelt comeback i sommeren ved de danske mesterskaber på langbane med 2 individuelle danske mesterskaber på 50 og 100 fri. Det blev fulgt op af 8 guldmedaljer ved de danske mesterskaber på kortbane i november, heraf 5 holdkapper og dansk mester på 50, 100 og 200 fri. Bl.a på dette grundlag, samt hans præstation på 200 fri ved Swedish Games i oktober, blev han udtaget til 4x200 fri ved VM på kortbane i Doha i december, hvor han var med til at svømme holdet i finalen. Der er ikke den store tvivl om, at det er årets største præstation og dermed er årets svømmer Frederik Siem Pedersen.
Årets Kammerat  kathrine Kathrine Pii Frederiksen

Årets Kammerat går i år til en svømmer, som formår at udvise overskud til at hjælpe og guide andre, når svømmeren selv er presset. Svømmeren er altid glad og smilende på kanten, dog kan morgentræningerne godt være lidt sværere at smile af. Svømmeren er forholdsvis ny i Farum og skiftet fra en klub til en anden, er altid en udfordring, både socialt og træningsmæssigt, men her har svømmeren udvist stort overskud og tiltro og det skal belønnes, så årets kammerat er Kathrine Pii Frederiksen.
FSK's vandrepokal  jette Jette Sejr Aagaard

FSK's vandrepokal uddeles i år til Jette Sejr Aagaard, der i mange år har udført et stort stykke arbejde som frivillig i Farum Svømmeklub. Hun har i perioden 2010-2014 været aktiv i bestyrelsen - først som suppleant og siden som bestyrelsesmedlem. Hun har ligeledes haft en aktiv rolle i klubbens supportudvalg, hvor hun bl.a. var formand i 2013-2014 med stor succes. Efter Jette trådte ud af bestyrelsen og supportudvalget i 2014, har hun valgt at overtage rollen som klubbens officialkoordinator - en opgave, der ofte kræver en del koordinering på flere plan. Jette er altid til at regne med ved klubbens arrangementer - lige fra julearrangementer til Farum Cup - også selv om hendes egne svømmebørn ikke skal deltage. Hun har i den forbindelse varetaget flere roller, f.eks. som stævneleder, official, supporter m.v. Hendes mange års erfaring kommer ofte de nye frivillige til gavn, idet hun altid er villig til at give sine erfaringer videre. Desuden har hun udarbejdet drejebøger for afholdelse af flere af klubbens arrangementer, så erfaringerne ikke går tabt. Når det kommer til Jette, er der virkelig tale om en aktiv person, som både arbejder med det praktiske og det koordinerende, og som derfor er rigtig god til at holde overblikket. Sidst men ikke mindst er Jette en vellidt og positiv person, som ikke lader sig slå ud af de uforudsete hændelser, der dukker op i forbindelse med planlægning og afholdelse af arrangementer og stævner.