Udskriv

Anders Lie's forgæves jagt på VM-kravtider

.

anders lieFredag: Anders Lie har i indledende 400m fri svømmet en glimrende tid på 3.52.26, og er sikkert videre til finalen, som svømmes efter midnat natten til lørdag. Kravtiden til VM er 3.50.21, og den virker absolut inden for rækkevidde for Anders, som så ud til at svømme et ubesværet løb.
Finalen: Det lykkedes desværre ikke for Anders at komme under kravtiden i 400m fri. Nattens finale blev svømmet i tiden 3.52.09. En anden dansker, Anton Ørskov Ipsen kom  heller ikke under kravet. Det lignede mere et taktisk løb, hvor de to danskere mere kæmpede om, hvem der skulle komme først i mål, end det lignede en jagt på kravtider.

Resultater kan ses her:
www.swimming.ca/liveresults/2015cantrials/

Se og gense løbene her (Klik på links under "Live Web Stream")
www.swimming.ca/2015TeamCanadaTrials

Anders Lie har onsdag indledt jagten på VM-kravtider i Canada. Og denne jagt er startet helt forrygende. I indledende afsnit i dag svømmede Anders 200m fri og med tiden 1.49.15 satte han en tyk streg under, at formen er hvor den skal være. andenbedste tid og klart videre til finalen senere i dag (midnat dansk tid). Anders mangler blot 8/10 sek i at tage en individuel kravtid på distancen.

Finalen: Anders svømmede i nat finalen, og var meget tæt på kravtiden men med 1.48.79 var han stadig 4/10 sek over. Han har stadig mulighederne på både på 100m fri og 400m fri, og med de svømmede tider kan det være sandsynligt. at 4x200m fri holdkap også udtages, og der har Anders så hurtigste tid.