Udskriv

Mere fra lejren i Kalundborg

.

kalundborgTræningslejre i Kalundborg er ved at være slut, og vi har modtaget dagbøger for de sidste dage fra både pigerne og drengene.

Og en lille kommentar fra trænerne: "Alt i alt en rigtig god træningslejr! Det hele har været fornemt :)."

Og der ligger endnu flere billeder her.

Dagbog pigerne:

Trætheden nærmer sig lige så stille, men vi holder humøret oppe. Vi har trænet mellem 11 og 13 pas i denne uge, så det er forståeligt, at vi er lidt trætte :)

Fredag morgen svømmede vi en hård benserie, efterfulgt af øvelse i vendinger sammen med enten Chris eller Martine. Om aftenen lavede vi vores eget program, og bagefter svømmede vi 50m crawl udskilningsløb. Det var rigtig sjovt.

Fredag eftermiddag holdt vi piger skønhedssalon, hvor vi virkelig hyggede os og nød en pause fra de larmende drenge. Vi fik lagt neglelak og hvilet fødderne i fodbad, og bagefter lagde vi en ansigtsmaske. Det var rigtig sjovt, selvom vi dog blev lidt røde i hovederne til sidst. 

Efter aftensmaden skulle vi på stjerneløb, hvor vi kom rundt på kryds og tværs i Kalundborgs gader. Der blev dystet med næb og klør om førstepræmien, som vinderholdet valgte at dele med de andre "taber" hold. 

Lørdag var alle meget spændte på konditesten, som vi alle havde set frem til. Der blev løbet stærkt og bagefter spiste vi vildt meget til frokost! Derefter svømmede vi et hårdt program, hvor alle gjorde det rigtig godt. 

Lige nu er humøret højt, fordi vi om lidt skal spille europamesterskaber i vandstangspolobold. Alle gør sig klar, og alle spiser sig godt mætte i kage. Vi glæder os dog snart til at sove i vores egne bløde senge. 

Dagbog drengene: 

Nu er det den sidste dag, og vi har lige spist kag'. 

Vi har lige svømmet det sidste hårde træningspas, alle gjorde det godt og alle svømmede flot. 

To nye dagens svømmere er blevet kåret. Viktor og Maya fik dem fortjent og kronen sidder på deres hoved pænt. 

Næsten alle drengene spiller det samme spil på deres telefon, det er rigtig hyggeligt. 

I går løb vi et stjerneløb. Hold 1 vandt efter en hård og sjaskvåd dyst mod de andre hold, og de valgte at dele deres førstepræmie med alle taberne. 

Lige nu sidder vi i lobbyen fulde af ærgrelse, da vi har skullet være ude af vores værelser klokken 12. I det hele taget har det været en god træningslejr. Det har været hårdt, hyggeligt og lærerigt.

Nu mangler vi kun at spille EM i vandstangspolo, og bagefter drager vi hjem og går solo.