Udskriv

Danish Open - Philip Greve

.

Fra den 13-17. april er der Danish Open i Bellahøj Svømmestadion. I den forbindelse er flere af Farum Svømmeklubs svømmere i vandet, for at kvalificere sig til diverse stævner. Vi bringer de næste dage op til stævnet et lille interview med de enkelte svømmere. Philip Greve er første mand.

philip greve

FSK: Hej Philip. Hvilke løb skal du svømme til Danish Open?
PG: Mit primære løb er 100m bryst. Jeg deltager dog også i 50m fri, 50m bryst og måske også 50m fly.

FSK: Hvad er dine forventninger til stævnet?
PG: Jeg har en forventning om at kunne se en forbedring på min sidste 50 meter i 100 bryst. De sidste mange måneders træning har nemlig haft fokus på min back-end speed. Jeg har også arbejdet en del med mine starter, så at kunne mærke en forbedring tilsvarende til den der har været i træningen, må siges at være forventet.

FSK: Hvad er målsætningen for dig?
PG: Mit mål med deltagelsen er, at kunne se en forbedring på de første 15 m, og de sidste 50 m i 100 bryst. Det bør tilsammen rykke mit niveau på 100 bryst. Jeg bruger dog også dette stævne som indikator for de sidste måneders træning. Det bliver fedt at se hvordan jeg reagerer og præsterer nedtrappet, efter den træning og det arbejde der er langt i bassinet siden august.

FSK: Har du internationale ambitioner/muligheder i år?
PG: Træningen i den sidste periode har været rigtig god, så jeg tror på at jeg kvalificerer mig til EJM. Men jeg håber at kunne præstere nær EM kravtiden på 100 bryst. Det kunne være så fedt at kvalificere mig til EM i år. Jeg vurderer at det er muligt med et super godt løb.
Alt dette er dog kun et skridt i en længere proces imod kvalifikation til OL i 2020.