Udskriv

Danish Open - Kevin Witt Christensen

.

Vi er i dag nået til Kevin Witt CHristensen.

FSK: Hej Kevin. Hvilke løb skal du svømme til Danish Open?
KWC: Mine primære løb er 50, 100 og 200 fri, hvor jeg har særligt fokus på 100 fri. Jeg er også tilmeldt 50 og 100 ryg, men der er en chance for at jeg afmelder disse for at fokusere 100% på mine fri løb.

FSK: Hvad er dine forventninger til stævnet?
KWC: Havde du spurgt mig for en måned siden, var mine forventninger meget høje. Jeg har haft et super træningsforløb i denne sæson, med især træningslejren i Sydafrika henover jul og nytår, og jeg har derfor set frem til Danish Open. I dag er mine forventninger en smule mærket af en mindre skade i skinnebenet som jeg har kæmpet med siden stævnet i Edinburgh. Jeg er sammen med min fysioterapeut i Team Danmark ved at have styr på situationen. Det har naturligvis ikke været de mest optimale forberedelser og jeg føler mig derfor ikke helt der, hvor jeg gerne ville være. Jeg håber ikke, det har sat mig alt for langt tilbage. Jeg glæder mig til at svømme og se, hvad jeg kan, selv med et lille handicap.
En positiv ting er, at jeg har haft mulighed for intensivt at træne mit armtag, og det vender jeg til en fordel, hvis ikke det ender med en skulderskade. Men så kan jeg jo træne ben når de er klar. I hvert fald er jeg utrolig taknemmelig for de dygtige behandlere i Team Danmark. De har været en stor hjælp.

FSK: Hvad er målsætningen for dig?
KWC: Mit mål ved Danish Open er at svømme under 50 sek på 100 fri og se en forbedring af min startfase. Men med den seneste måneds udfordringer så håber jeg nu allermest på at kunne sætte en personlig rekord. Med al den træning i arm vurderer jeg, at der er en chance - mit armtag er blevet "ondt"! Måske jeg skal udfordre Paul Biedermann med mål om at slå ham uden brug af mine ben.

FSK: Har du internationale ambitioner/muligheder i år?
KWC: Siden efteråret hvor jeg begyndte at fokusere mere på min crawl og fik stor succes med det, har jeg haft et mål om at udfordre pladsen på 4x200 fri og måske 4x100 fri til OL i Rio. Den udfordring ser jeg på nuværende tidspunkt en anelse svær. Men jeg vil stadig tage udfordringen op. Om ikke andet for at se hvad jeg kan, og hvad jeg må forbedre frem mod OL 2020, som for mig lyder en smule mere realistisk