Udskriv

27 svømmere på træningslejr i Kalundborg

.

IMG 1600Svømmere fra Medley 4 suppleret med et par fra Medley 3 og Elitegruppen er på træningslejr i påsken. Turen er gået til Kalundborg i det vestsjællandske og humøret er vældigt højt.
Klik på billedet for at se endnu flere billeder fra turen.
Både pigerne og drengene har skrevet et par ord om de første dage:

Dagbog Pigerne: 

Vi ankom tirsdag til Kalundborg, hvor vi blev stort overrasket over vandrehjemmet. Især maden blev der lagt mærke til. Alle svømmerne og trænerne er godt engageret. Chris, Sebastian og Martine har lavet individuelle træningsplaner, som vi sætter stort pris på.

Vi har her til aften haft det første af træningslejrens i alt to hårde træningspas, hvor vi alle sammen gav den rigtig god gas. Alle svømmer det bedste de kan. Efter træningerne bliver vi belønnet med lækker HAK-mad, som vores to flittige holdledere har lavet. 

Hver aften kåres dagens svømmer, som får udleveret en kongekrone, som de skal have på ved alle måltider. Indtil videre har Alens, Karoline og Mille fået en krone, og det er fuldt fortjent.

Vi ernærer os godt med maden, hvor pigerne selvfølgelig altid får lov til at tage først.. dog sammen med kongerne. Det allerbedste er kagen om aftenen, som vores skønne forældre har lavet til os. 

Alt i alt hygger vi os på kryds og tværs og har det sjovt. 

Dagbog drengene: 

Vi har nu været på træningslejr i tre dage; tre gode dage.

Vi har svømmet otte træningspas af ca. to timer pr. gang, hvoraf nogen er hårdere end andre. Vi kan godt mærke det i vores krop, at vi har klaret lidt over en uges træning på kun tre dage. Foran os venter endnu fire træningspas, inden vi drager hjemad mod bassinet i Farum. 

Her til aften havde vi det ene af træningslejrens i alt to hårde pas. Bagefter var vi mega trætte og i vores arme og ben gjorde det nas.
Der er tre som er blevet kåret til dagens svømmer indtil videre. Det er Alens, Karoline og Mille, og de har fuldt fortjent det.

Til hvert måltid får pigerne selvfølgelig lov til at tage først, da vi drenge er nogle rigtig gentlemen. Vi drenge sidder tilbage fuld af sult og tørst, og venter spændt på, at vi får lov til at få lidt af pigernes rester. Det allerbedste er dog kagen, som kommer bagefter!

Sebastian, Martine og Chris klarer det godt og de lærer os hvordan vi skal svømme hurtigere.  

"Gustavs fødselsdag vi fejre idag, vi spiser kag' og fejrer med højt flag.. Det var alt for i dag."